268775421-4538943172825496-7868396303755775358-n

Kişiye Özel Hizmet

Her zevke özel, farklı tatil programı

Değişen şartlarda insanların tatil anlayışları da yerinde durmuyor. Kişiye özel tatil anlayışında hizmetin en iyisini, lüks ve konforu bir arada sunan yeni nesil tatil hizmeti bu kategori için söylenebilecek en güzel söz diyebiliriz.

Türkiye’de birçok otel ve işletme bu hizmeti Dünya standartlarında sunmaya başlamış, Bazı oteller bu uygulamaları daha da yukarılara taşıyarak 24 saat boyunca hizmetinizde olan kişiye özel uşak; Dünyadaki adıyla butler’lar size evinizden daha rahat hissettiriyor.

Otellerde ve Yiyecek İçecek sektöründe bu şekilde bir hizmeti verebilirken, Dünya’ya pazarlama ve sunumunu yapacak sektör olan Seyahat Acentelerimizin gelişmeleri çok yavaş ilerlemektedir.

Biz Yurtgez Turizm Seyahat Acentası olarak kuruluşumuzdan bugüne Kişiye Özel Turlarımızı misafirlerimize sunarak Tatilin bir ayrıcalık olduğunu, tatilin sadece bir otel konaklamasından ve yiyecek içecek sektöründen ibaret olmadığını anlatmaya ve göstermeye çabalıyoruz.

Biz misafirlerimizin yorucu bir yıl sonunda dinlenmeye ve dinlenirken eğlenmeye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Yoğun iş temposunun ardından bedenen ve zihnen stresten arınmak en büyük isteğimizdir.

Her misafirimizin zevkinin ve isteğinin aynı olmadığını da biliyoruz. Macera severler, sakin yaşam sürenler, Çocuklarım mutlu olsun diyenler, romantik baş başa bir tatil hayal edenler.

Bizde Herkese Göre Yaşanılası Bir An Var, Siz İsteyin Biz Yaşatalım.